Serious Sam 4: Planet Badass Ne Zaman Çıkacak? Nasıl Olacak?

Serious Sam 4 Ne Zaman Çıkacak? Nasıl Olacak?

Her vakit olduğu gibi tozu dumana katacağımız oyun serisinin yeni oyunu Serious Sam 4: Planet Badass hakkında çıkış tarihi ve yeni ayrıntılar paylaşıldı. Serinin yeni oyunu Serious Sam 4: Planet Badass için çıkış zamanı ve yeni ayrıntılar paylaşıldı. Croteam tarafından yapılan ve geçtiğimiz sene duyurulan Serious Sam 4: Planet Badass için farklı olarak yeni bir video da paylaşıldı. Serious Sam 4 çıkış zamanı ve yeni ayrıntıları açıklandı

Daha önce açıklandığı üzere prequel olan, yani oyun serinin öncesini anlatılacağı belirtilen Serious Sam 4, Ağustos gibi piyasaya çıkacak. Steam ve Google Stadia üzerinden piyasaya sürülecek olan oyunun 2021 senesi içinde ise Playstation 4 ve Xbox One oyun konsollarına geleceği belirtildi.

Serious Sam 4: Planet Badass Nasıl Bir Oynanışa Sahip?

Oyunun yayınlanan videosuna bakıldığı zamansa her vakit espri konusunu koruduğunu görmekteyiz. Serinin yeni oyununda kişileri, isteklerine bağlı hedeflerin mevcut olduğu, ölümcül tuzakların ve sırların yer aldığı devasa bir harita beklemekte olacak. Fakat yine de Serious Sam 4: Planet Badass oyunu bir açık dünya oyunu olmayabilir.

Oyunun içinde farklı olarak kurşun geçirmez Pope mobil, motosiklet gibi arabalar da yer alacak. Aynı vakitte Rodriguez, Jones, Hellfire ve takımın geri kalanı, artık yalnızca ara sahnelerde oyunculara görünmeyecek ve serinin yeni oyunu Planet Badass’te Sam oyununa katılacak.

Serious Sam Oyunlarının Tarihi

Serious Sam oyun serisi ilk olarak 21 Mart 2001 tarihinde piyasaya sürüldü. O günden beri oyun severler tarafından sevilen klasik oyunlar arasında yer aldı. Tür olarak birinci şahıs nişancı tarzında olan oyun hemen hemen tüm sanal platformlarda piyasaya sürüldü.

Bu platformlardan bazılarını saymak gerekirse:

  • Xbox
  • Xbox 360
  • Palm OS
  • Game Boy Advance
  • Play Station 2
  • Oyun küpü
  • Google Stadia
  • Microsoft Windows

Görüldüğü üzere oyun her türlü platform üzerinden piyasaya sürülmüş olup 2001 yılından bu yana milyonlarca kez satılmıştır. Oyunun şimdiye kadar altı farklı yayımcısı olmuştur. Şu andaki yayımcısı Croteam Incubator olarak belirlenmiştir. Her oyunda farklı bir senaryo mevcut olup oyuncular oyundaki silahlarla düşmanları öldürmeye başlarlar. Serinin her oyununda farklı bir senaryo mevcut olup bu anlamda oyun çeşitliliğe de hitap etmektedir. Aynı zamanda oyunda çok farklı silahlar da mevcuttur. Oyuncular çeşitli silahları kullanarak düşmanlarını öldürür ve senaryoda ilerleyebilirler.

Serious Sam 4 Ne Zaman Çıkacak? Nasıl Olacak?

Serious Sam 4 Ne Zaman Çıkacak? Nasıl Olacak?

Serious Sam 4 Senaryosu

Serious Sam serisinin ilk oyunun çıkışı üzerinden olarak yirmi sene geçtikten sonra dördüncü oyunun çıkmakta oluşu Serious Sam serisi severler için güzel bir haber oldu.

Nitelikli grafiklere sahip olan Serious Sam oyun serisi, dördüncü oyunu ile de bu niteliğini devam ettirmiş ve hatta üstüne daha da fazla şeyler koymuştur. Açık dünya deneyimini olmayacak fakat Serious Sam serisi çizgisel oynanış ile oyuncuların beğenisini toplamaktadır. Sonuç olarak canavarları yok etmeye devam.

Motosiklet, biçerdöver benzeri araçlara ek şekilde Papa’nın taşındığı kurşun geçirmeyen arabanın benzeri de oyun içinde yer alacak. Serious Sam 4 ile birlikte bilgisayar kontrollü NPC karakterler de oyuncular ile birlikte olacak. Rodriguez, Jones, Hellfire NPC karakterleri Sam’in yanı başında düşmanlara karşı savaşacak.

Serious Sam 4 oyunun yer alacağı platformlar şu şekilde gerçekleşiyor. Steam, Google Stadia, Play Station 4 ve Xbox One. Serious Sam 4 oyunu şu anda Steam platformu üzerinde 61 Türk Lirası fiyat etiketi ile ön siparişe açılmış bir halde.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki içerik:

Valorant Sistem Gereksinimleri

Makale gönderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478