46 Gösterim
0

Pubg Mobile Bilgisayara Nasıl İndirilir 2020

Pubg Mobile Bilgisayara Nasıl İndirilir 2020

  • PUBG Mobile (PUBGM) yalnızca Playerunknown’ın resmi Battlegrounds mobil sürümü için kullanılır. PUBG Mobile (PUBGM), Tencent Games tarafından geliştirilen ve en yoğun ücretsiz çok oyunculu aksiyona sahip çevrimiçi çok oyunculu bir battle royale oyunudur. Bu bir battle royale, tek oyunculu bir oyun, bir savaş atış oyunu, son kişinin ayakta durduğu, oyuncuların son hayatta kalmak için savaştığı büyük ölçekli bir ölüm maçında yüz yüze bir savaş. Hayatta kalmak anahtardır, sonuncusu kazanır. Sonunda büyük ekran deneyimi yaşayın.
  • PC’nizde PUBG Mobile oynamak için GameLoop’u kullanmanız önerilir, çünkü size aşağıdaki faydaları sağlayabilir: * Fare ve klavye ile hızlı ve doğru kontrolör. Diğer FPS oyunlarına benzer şekilde, PUBG Mobile, oyuncuların bilgisayarda esnek ve sorunsuz oyun oynamasını gerektirir. Bu nedenle, gameloop’un benzersiz -AOW motoru, oyuncuların hassas atış ve nişan alma becerilerini geliştirmelerini sağlar, böylece gecikmeyi ve oyunda sıkışıp kalmayı azaltır. * 2K çözünürlük, 3A şaheser grafiklerini destekler. PUBG Mobile’ın Battel Royale’sine katılmak istiyorsanız, GameLoop size sürükleyici bir oyun deneyimi sunabilir. Ayrıca, oyuncuların harita tasarımı ve kullanılan özel silahlar hakkında daha fazla bilgi edinme olasılığı daha yüksektir.

Pubg Mobile Bilgisayara Nasıl İndirilir

PUBG MOBİLE Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

  • * Minimum cihaz gereksinimleri, minimum 2GB RAM. Free Fire ekipmanının yüksek kalite gereksinimleri olmasına rağmen. GameLoop bu sorunları çözer ve gereksinimleri azaltır. Oyuncular bu tür FPS oyunlarını PC’de kapatma ve sınırlı alan endişesi olmadan oynayabilir. * Özel üçüncü şahıs ödemesi. Denetleyici ve konum optimizasyonuna ek olarak, GameLoop ayrıca oyuncuların GameLoop’ta doğrudan ve daha güvenli bir şekilde harcama yapmalarına olanak tanıyarak özel, benzersiz ve üçüncü taraf ödeme çözümleri sunar.
  • PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds) çok oyunculu çevrimiçi savaş kraliyet tarzı çevrimiçi oyun. Bu hızlı tempolu deneyimle adrenalininizi değiştirin. Takım arkadaşlarınızla savaş alanına koyun ve maceranıza başlayın. PUBG, iki, üç, dört veya bir oyuncu takımı olduğu kadar çok ortaklık sunar. Bu heyecan verici rotada, kimin kimden daha uzun sürdüğünü anlamak için strateji ve ekip iletişimi çok önemlidir. Planlama stratejisi sürecinde şehirleri, binaları ve benzersiz topografyayı keşfedin. Rekabet şiddetliydi ve takımlar son olmak için yarıştı.

Pubg Mobile Nasıl Oynanır?

  1. Aynı zamanda oyun ortamı oyun boyunca küçülmeye devam ediyor ve diğer ilginç unsurlar ekleniyor. Alanın dışına çıkarılmazsanız, yavaş yavaş incineceksiniz. Android kullanıcıları artık en sevdikleri masaüstü ve konsol oyunlarını mobil cihazlarında ücretsiz olarak oynayabilirler.
  • Masaüstü bilgisayarlardan / konsollardan mobil cihazlara kadar, bu özellik büyük ölçüde korunmuş ve bu eğlenceli oyunun gücünü her zaman hareket halindeyken muhafaza etmiştir. PUBG, stratejik olarak ilginç ve rekabetçi bir kraliyet savaş oyunu arayanlar için nihai oyundur.
  • Orijinal battle royale deneyimi PUBG’nin bağımlılık yaratan öldürme, yağma ve Android için nihai hedefi hem eğlenceli hem de stratejik, bu da onu arkadaşlarınızla veya yabancılarla oynamak için mükemmel bir mobil oyun haline getiriyor. PUBG aynı model oyunun bir parçasıdır: Paraşüt bir adaya iner ve ayakta kalan son kişi olmak için ölümle savaşır.

Pubg Mobile Bilgisayara Nasıl İndirilir 2020

  • Bir şehre atlayın ve hemen silahlar, zırhlar ve sağlık eşyaları gibi birçok kaynak edinin. Bununla birlikte, bir şehre inmek, daha yüksek bir nüfus yoğunluğuna neden olur ve bu da erken öldürülme şansınızı artırır. Dikkatli bir şekilde ilerleyin, diğer oyunculardan korunduğunuzdan emin olmak için seyrek nüfuslu engebeli arazide paraşütle atlayabilirsiniz, ancak kaynaklara erişimi kısıtlayabilirsiniz. Oyuncular hangi adada oynamak istediklerini seçerler ve her oyun 100 oyuncuya kadar tutabilir. Bununla birlikte, bazı insanlar robotun gerçekten belirli kişilerle eşleşip eşleşmediğinden şüphe duyuyor, özellikle de oyunların masaüstü kullanım oranı çok yavaş düştüğü için

PUBG MOBİLE EN İYİ HARİTALARI (ÖZELLİKLERİ)

  • Erangel, Vikendi, Sanhok ve Miramar adaları arasından seçim yapın. Erangel orijinal oyun haritası ve Avrupa doğası. Miramar’ın çöl teması neredeyse ortaya çıkarıldı ve neredeyse net bir mesafe yok. Miramar’ın eylemleri ve ganimetleri, çöle dağılmış büyük şehirlere dağılmış durumda. Diğer üç dünyanın aksine Sanhok, dört dünyanın en küçüğüdür. Ormanda, haritanın neredeyse her yerine bir uçaktan erişebilirsiniz. Sanhok yakınlarında, kendinizi diğer haritalardan daha hızlı düşmanlarla karşılaşırken bulacaksınız. Vikendi, en son harita sürümüne ve tatil kar temasına sahiptir.
  • Oyuncunun avatarını seçin, deneyim seviyesine, grafik seviyesine girin, aksesuarlar ekleyin ve oyuna dalın. Seçtiğiniz haritaya indiğinizde, tıpkı ganimet gibi bir yerden başka bir yere gidin. Ateş etme konusunda emin değilseniz, bir olay yeri oluşturarak veya başkalarını öldürmeye çalışarak poz vermekten kaçının. Zafere götüren diğer oyuncuları mümkün olduğunca uzun süre ortadan kaldırın.

Pubg Mobile Bilgisayara Nasıl İndirilir 2020

  • Daha fazla deneyim ve başarı kazandıkça, PUBG’nin bağımlılık yapıcı doğası büyüyecek. Her oyunda kaç oyuncu olduğu düşünüldüğünde, zafer ekstra bir bonus. Genel video oyunu niteliklerine sahip olanların bile PUBG kazanma şansı var. Kendinizden en iyi şekilde yararlanmak için stratejiye ve mükemmel ekip iletişimine odaklanın. Bariz nedenlerden dolayı, Android için PUBG grafikleri (ve tüm mobil cihazlar) azaltıldı. Mobil versiyon, normal işlevleri ve hareket aralığını bozacaktır. Bununla birlikte, tüm platformlardaki işlevler ve temel oyun aynıdır ve sorunsuz bir oyun deneyimi sağlar.
  • Kullanıcılar oyun desteğine PUBG’nin web sitesinden ve uygulama içinden erişebilir. Müşteri hizmetleri, temel ayarlar, grafikler, kontroller, araçlar, hassasiyet, aralık, ses ve dil gibi ayarlara erişmek için menü düğmesine tıklayın. Programı nerede çalıştırabilirsiniz? PUBG, Microsoft Windows, Android, iOS, Xbox One ve Playstation 4 cihazlarıyla uyumludur. Android ve iOS mobil sürümleri ücretsiz olarak mevcuttur.
  • Daha iyi bir seçenek var mı? Hırslı Fortnite, PUBG’nin en büyük rakibini yendi. Fortnite ayrıca 100 kadar oyuncunun öldürmek, yağmalamak ve hayatta kalmak için gökten indiği çok oyunculu bir battle royale tarzı oyundur. PUBG gibi benzer amaçlarla Fortnite uçan otobüsleri dağıtın. Bununla birlikte, Fortnite’de oyuncular, sorumluluk ve strateji düzeyini artıran kaleler de inşa edecek. İki oyunun GERÇEK grafik kalitesi benzer olsa da, PUBG görüntüleri daha gerçekçi bir ortam benzerliğine sahip. Fortnite ve PUBG mobil oyunları ücretsizdir, ancak masaüstü PUBG bir fiyat etiketi ile birlikte gelir. Her iki oyun da oyuncuların avatarlarına erişmek için özel kıyafetler ve aksesuarlar satın alabilecekleri mikro dönüşümler sunar.

 

  • Bizimkini al PUBG, tarihteki en popüler çevrimiçi video oyunlarından biridir, bu nedenle tüm oyuncular için önemli bir deneyimdir. Cep telefonlarında bile görüntü kalitesi çok iyi. PUBG, aşırı kanlı ebeveynleri ve zayıf midesi nedeniyle tüm dünya tarafından beğenilmiyor. Esasen PUBG, sizi uzun süre eğlendirecek, takım odaklı bir strateji oyunudur.
  • İndirmeli misin? Evet, eğlenceli ve bağımlılık yapan bir strateji oyunu arıyorsanız, lütfen Android mobil cihazlar için PUBG’yi indirin. Oyun içi sesleri (veya harici hizmetler aracılığıyla) tartışmak ve bir sonraki zafer için bir strateji geliştirmek için arkadaşlarınızla takım olun. Her oyun yaklaşık 30 dakika sürer ve yapılacak başka şeyler de olabilir, bu nedenle telefonunuz büyük bir çaba gerektirir. İndirme boyutu çok büyük, bir depolama domuzuna benziyor. Genel olarak, bu, Android’in PUBG‘sini kullanamayan veya masaüstü sürümü için ödeme yapmak isteyen kullanıcılar için iyi bir oyun seçimidir, ancak yine de telefonlarında indirmek için yer vardır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi*