Metin2 Taş Yükseltme Nasıl Yapılır?

Metin2 Taş Yükseltme Nasıl Yapılır?

Gençlerin en favori MMORPG oyunlarından biri olan Metin2, yıllar sonra bile bünyesine yeni oyuncular katarak Metin2 taş yükseltme nasıl yapılır? Sorusunu gündeme getirmeyi başarmıştır.

Oyun Mart 2005’te Güney Kore ve Çin’de başladı. Gameforge tarafından Aralık 2006’da satın alındı ​​ve ilk dili Alman Beta sürümünde açıldı; Bu, Avrupa oyunları için ilk sunucudur. Mayıs 2007’de piyasaya sürüldü ve 17 farklı dilde çıktı. Dünya çapında 150 milyon kullanıcısı ve Avrupa’da 58.000.000 aktif kullanıcısı vardır. Ücretler Mayıs 2007’de düzenlendi ve mikro ödeme sistemi etkinleştirildi.

Ocak 2009’da Metin2 ile ilgili birçok şikayet ortaya çıkmaya başladı. Bu ana şikayetler hesap hırsızlığı ve soygunu içerir. Bu amaçla Gameforge olayı yasal sistem üzerinden ele geçirdi ve bundan sonra hırsızın derecesine göre yasa ile cezalandırılmasını sağladı. 31 Mart 2009 itibariyle oyun Kuzey Amerika yönetimi Z8Games’e devredildi. 3 Eylül 2009’da Singapur hükümeti TEC-Interactive’e geçti. Mevcut durumu GameForge 4D yayıncısına aittir.

Tüm bu gelişmeler ile birlikte Metin2 şuan ki formuna döndü.

Metin2

Metin2

Metin2 Taş Sistemi

Metin2 bir rol yapma oyunu olduğu için hangi karakterin seçildiği, o karakteri hangi krallığa gönderildiği, o karakterin itemleri, itemlerin efsunları ve itemlere eklenen taşlar da Metin2 için çok önemli bir unsurdur. Metin2 taş sistemi de bu hususta büyük önem taşır.

Metin2’de taşlar silahlara ve zırhlara eklenebilir bir haldedir ve taşlar eklendiği eşyayı bünyesinde barındırdığı özelliğe göre gücünü yükseltir.

Metin2 Hile

Metin2 Hile

Dolayısı ile taşlar Zırh Taşları ve Silah Taşları olarak 2’ye ayrılır. Bu iki kategori de de birçok taşın olması ve bu taşların her birinin farklı bir özelliğinin olması çok çeşitli bir varyasyona sebebiyet verip oyunculara birçok seçme seçim şansı tanınmıştır. Bu taşları çeşitliliğinin yanında taşların ‘Lv’ denilen bir seviye sistemi de mevcuttur.

Bu seviye sistemi taşında değerini ve gücünü belirler ve seviyeler ‘+1, +2, +3 ve +4’ şeklinde gösterilir. Her bir ‘+’ arttığında taşın üzerinde belirtilen statü de artar. Oyuncu taşın seviyesi farklı yollar ile yükseltebilmektedir.

Belirtildiği üzere Taşlar 2’ye ayrılır. İşte silah veya zırhlara takılan taşların bazıları şöyle sıralanabilmektedir:

  • Silah Taşları:
  • Canavardan Koruyan Taş, Canavarlara karşı güçlüdür +1% +2% +3% +5% +8%
  • Soğutma Taşı, Büyü Hızını arttırır +5% +8% +12% +17% +25%
  • Kavrama Taşı, Delici vuruş şansını arttırır +1% +2% +3% +5% +8%
  • Öldürücü Darbe Taşı, Kritik vuruş şansını arttırır +1% +2% +3% +5% +8%

Zırh Taşları:

  • Sihir TaşıMax. SP’yi arttırır +30 +60 +90 +120 +150
  • Yaşam TaşıMax. HP’yi arttırır +50 +100 +150 +200 +300
  • Savunma Taşı savunmayı artırır +2 +4 +6 +10 +15
Metin2 Taş Yükseltme

Metin2 Taş Yükseltme

Metin2 Taş Yükseltme

Metin2 oyununda Metin2 taş sistemi çok önemli bir unsurdur ve her demirciden taş yükseltme işlemi yapılabilir. Demirci bu işlem karşılığında çok düşük bir miktar ‘Yang’ yani oyun içi para talep etmektedir. Bunun yanı sıra taş yükseltim işleminde başarısızlık ihtimali de vardır.

Bu başarısızlık sonucu taş yok edilir ve taş oyuncunun envanterinden silinir. Bu nedenle Metin2’de yapılan her yükseltme işi gibi taş yükseltme işi de çok riskli olacağı için oyun içinde bulunan Lonca Demircileri +%10 daha fazla başarı ihtimali vermekte iken oyun içinde olan bir başka haritada Şeytan Kulesi 3. Kat bölümünde bulunan demirciler ise + %40 daha fazla başarı şansı vermektedir.

Ancak bu demircilerin yükseltme işi için alacağı para ve diğer eşya sayısı ve türü farklılık gösterebilir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki içerik:

PUBG MOBİLE https //tr.link/ucalm nedir?

Makale gönderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478