Metin 2’de Yang Nasıl Toplanır?

Koca bir nesli etkisi altında bırakan dünyanın en popüler MMORPG oyunu olan Metin2, ” Metin2’de yang nasıl toplanır ” sorusu ile tekrar gündeme gelmeyi başarmıştır. 2004 yılında piyasaya sürülen sonra birçok firma tarafından alınıp satılan ve bugün ki haline dönüşen Metin2 bünyesine birçok yeni özellik ve oynanış değişikliği katabilmiştir. Son zamanlarda ününe ün katan bu oyun yeni oyuncuların Yang biriktirememe ve düşen Yang’ı toplayamama gibi sorunlarla karşılaşması durumunda acemi oyuncuların internette ‘’ Metin2 Yang nasıl toplanır ‘’ sorusuna cevap ararken dünya genelinde en çok aranan oyunlardan biri olmuştur.

Yang Nedir?

Yang, Metin2 para birimidir. Oyundaki iki para biriminden biri olması yüzünden oyunda her silah yükseltme ve eşya alma gibi durumlarda tek tercih edilen materyal olmaktadır. Oyundaki diğer para birimi ” EP ” denilen Ejderha Parası’dır. Bu para birimi gerçek para ile alınır ve oyuncular bu para birimini oyun içerisinde herhangi bir yolla artışını sağlayamaz. Bu nedenle Yang her zaman EP karşısında bir adım önde olmaktadır.

Metin 2'de Yang Nasıl Toplanır?

Metin 2’de Yang Nasıl Toplanır?

Metin2 yang, metin2 oyununda oyun para birimi olarak kullanılan ve yaratıkları keserek elde edilebilen bir para birimidir. Ejderha para biriminden farklı olarak, bu para birimini şehir dışındaki yaratıkları yok ederek alabilirsiniz.Yani Metin2 yang nasıl toplanır sorusunun cevabı, tehlikeli ve saldırgan canavarları keserek toplanabilir, olmaktadır. Metin2’de zırh, silah ve mücevher geliştirmek için demirci dükkanında + tuşuna basmanız veya kağıt, sihirli metal gibi malzemeleriniz varsa, bunları + bastırmak için kolayca kullanabilirsiniz. Nesneyi genişletmek için + düğmesine basarken, ilk düzeyde az miktarda yang gerekir, ancak 7, 8 ve 9. seviyelerde gelişirken büyük miktarda yang gerekebilir.

Yang Nasıl Kullanılır?

Yang ile yapabileceğimiz şeyler listesinde en önemli seçeneklerden biri pazardan ürün satın almak olmaktadır. Yang, diğer oyuncuların haritanın farklı yerlerinden düşermesi ve bu düşen eşyayı geliştirip, daha sonra bunları piyasada sattığı eşyaları satın alma görevini yapmaktadır.

Yang ile karakterinize uygun öğeler veya karakter ekipmanları geliştirmek için her bir afişin ilk köyünün pazarından gerekli + baskıları satın alabilirsiniz. Metin2 köylerindeki pazarlar, diğer oyuncuların öğeleri sattığı, öğe siparişinde bulunduğu bir kaliteli ve bol çeşitli bir pazardır.

Alışverişin yanı sıra Yang ışınlanma yani ulaşım aracı için de harcanabilmektedir. Oyundaki bu farklı alanlara 150’den fazla farklı alanı ışınlayabilmek için, diğer tüm ışınlanma noktalarına ve diğer haritalara (ana portal hariç) ulaşmak için yang’a da ihtiyacınız var.

Diğer yang’a ihtiyacınız olan yer satıcıdır. Satıcı NPC, oyunda pazar talebinizi karşılamak için birçok şey barındıran bir NPC’ dir. Satıcıdaki kırmızı ve mavi iksirler oyuncunun en çok ihtiyacı olan şeylerden biridir.

Metin2 Yang Nasıl Kazanılır?

Acemi oyuncular için Metin2 yang nasıl toplanır sorusuna cevabı verildiği gibi bu Yang’ın nasıl ve nerelerde kazanılacağı da çok önemli bir konudur.

Bildiğiniz gibi, Metin2 oyununda, Yang (para) çok zahmetli bir iştir. Yang, oyunda oyuncunun elit bir kahramana sahip olabilmesine imkna sağlamaktadır.

Metin2 yang nasıl toplanır sorusu niteliğinde olan Metin2 yang kazanma konusu için 5 alternatif yol vardır. Bu yollar şu şekilde sıralanabilmektedir:

  • Düşen metinleri kesmek
  • Yere düşen her parayı almak ve biriktirmek
  • Şeytan Kulesi gibi özel yerlere gidip o yerlerde vahşi canavarlar kesmek
  • Event’leri kaçırmamak ve her Event’e katılmak
  • Silahları geliştirerek pahasını arttırmak ve satmak

Bu yöntemler her Metin2 oyuncusunun Metin2 yang nasıl toplanır konusunda yardımcı olabilecek yöntemlerdir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki içerik:

Zula Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Makale gönderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478