League of Legends’ın ‘Mobil Versiyonu’ Wild Rift

34 Gösterim
0

League of legends’ın ‘mobil versiyonu’ wild rift oyunu league of legends oyununun yapımcısı epic games oyun şirketi tarafından yapılmış bir oyundur. Peki, ama league of legends’ın ‘mobil versiyonu’ wild rift nasıl bir oyundur? Bu oyun league of legends da görülen oynama şeklinin wild rift oyununa aktararak güzel bir oyun deneyimi yaşamanıza olanak veriyor. Bu oyunun kontrolleri zor olmadığından telefondan oyundaki karakterinizi yönetirken pek zorluk yaşamıyorsunuz.

Wild Rift Oyununda Karakterler

League of legends’ın oyunu karakter bakımından da ikizi league of legends’a benzerlik gösteriyor. Farklı çeşitlerde karakterleri olan oyunda karakter tasarımları da league of legends oyununu baya andırıyor. Şampiyonların güçleri kendi sınıflarında benzerlik gösterebiliyor. Aynı league of legends da olduğu gibi bu oyunda da şampiyonların uzmanlık alanlarına göre kendi özel yetenekleri var.

League of Legends'ın 'Mobil Versiyonu' Wild Rift

League of Legends

Wild Rift Oyununda Eşyalar

League of legends’ın oyununda eşyalar güçlerine göre sınıflara ayrılıyorlar.

Bu sınıflardan saldırı için kullanılan silahlar güçlüden zayıfa doğru şu şekilde sıralanıyorlar;

  • Top tier
  • Mid tier
  • Basic

Normal itemler için ise sıralama zayıftan güçlüye doğru şöyle sıralanıyor;

  • Basic items
  • Advanced items
  • Finished items

Bunlar oyun içerisinde öldürülen düşman veya botlardan gelen parayla alınıyorlar ve oyun bittiğinde kayboluyorlar. Bu oyundaki eşyalar league of legends oyunuyla benzerlik gösteriyor.

Wild Rift’in Oynanışı

League of legends’ın league of legends ile çok büyük benzerlikler gösterse de oyunun kendi içinde farklılıkları vardır. Mesela oyundaki şampiyonlar ve oyundaki itemler league of legends oyunundakilerden farklıdır. Kontrol sistemi ise oyuna alıştıkça rahatsız etmeyen bir yapıya sahiptir. İnsanlar ilk başta telefondan sürekli olarak oyun oynayan bireylere karşı önyargılı yaklaşımlar içinde olsalar da bu sektörün gelişmesiyle bu sektörün gelişmesiyle bu durum normalleşmiştir.

Şampiyon Sınıfları

League of legends’ın oyunundaki tankların en önemli özellikleri çok fazla canlarının olmasıdır. Düşman saldırılarına uzun süre dayanabilen tanklar ve düşmana çok zarar verebilen mageler bunlardan bazılarıdır. Wild rift oyununda daha farklı alanlarda uzmanlaşmış şampiyonlar da vardır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi*