GTA 5 Yüzde 100 Save Nasıl Yapılır?

27 Gösterim
0

Özellikle GTA 5 yüzde 100 save nasıl yapılır konusu dünyada merak edilir. Bu fenomen oyunun tutkunları, bu avantajın cevabını merak ediyorlar. Oyunda ilerledikçe haliyle bazı zorluklar baş gösteriyor.

Eğer bu save dosyası sizde varsa, nerdeyse istediğiniz yerden oyuna başlayabilirsiniz. Eğer oyunda ölme durumu olursa böylece en son kaldıkları yerden devam ederlersiniz. Bu konuyla alakalı birçok mecrada çözüme yönelik bilgilendirme bulunuyor. Daha önceki versiyonlarda böyle bir avantajla karşılaşmayanlar bu bilgilere fazlasıyla rağbet ediyor.

Bilindiği gibi GTA, aslen Grand Theft Auto kelimelerinin bir kısaltması oluyor. Bugüne kadar birçok versiyonu çıktı ve bu versiyonları oyun severler çok benimsedi. En son GTA 5 serisi oyun severler ile buluştu. Kullanıcılar bu versiyonu da çok sevdi ve benimsedi.

Konusu grafikleri ve oynanabilirlik yine çok üst seviyelerdeydi. Oynayanlar yine kendini gangster dünyasında buluyor, görevleri yerine getiriyordu. Fakat bazı güzellikler ve avantajlı durumlar meydana geldi. Buna göre oyunda fazla zorlanmanıza gerek yoktu. Daha önce böyle bir şey görülmemişti. Nitekim 5 versiyonu bunu mümkün hale getirdi.

GTA 5 Yüzde 100 Save

GTA 5 Yüzde 100 Save

GTA 5’in Konusu Neydi?

Daha sonra GTA 5 yüzde 100 save nasıl yapılır sorusunun cevabı verilecektir. Şimdi oyunun konusundan, biraz bahsetmekte fayda var. Her şeyden önce şunu belirtmek gerekiyor ki oyunun 2013 yılında çıktığını söylemek gerekiyor. Yani yeni bir oyundan kesinlikle bahsedilmiyor.

2013 yılında, ilk önce PlayStation 3 ile Xbox 360 konsollarına hazırlanıyor. Burada oldukça beğeniliyor. Sonrasında ise 2014 yılında yine PlayStation 4 ile Xbox One konsollarına hazırlanıyor. Nihayet 2015 gibi PC platformunda kullanıcılara sunuluyor.

Oyun, Los Santos kentinde sizlerle buluşuyor. Bu kent fazlasıyla California eyaletinin güney kısmı baz alınarak oluşturulmuştur. Buranın kent olmasının yanında büyükçe kırsalları bulunuyor. GTA 5’te üç adet kontrol edebildiğiniz karakter vardır.

Trevor Philips, Franklin Clinton ve Michael De Santa’dan karakterlerden herhangi birini seçebiliyorsunuz. Bu üçlü Los Santos kentinde kârlı büyükçe soygunları yapma peşindeler. Her bir karakterin kendine göre özel yetenekleri bulunuyor. Mesela Trevor Philips iyi helikopter, uçak ve jet gibi hava taşıtları kullanıyor.

Aynı şekilde Franklin Clinton ise çok iyi araba ve motosiklet gibi araçları kullanır. Michael De Santa ise silah kullanma konusunda gerçek bir uzmandır. Oyunu oynarken, bu karakterlerden dilediğinize geçiş yapabilirsiniz.

GTA 5 Yüzde 100 Save Dosyası Nedir?

Her şeyden önce GTA 5 yüzde 100 save nasıl yapılır ifadesinin cevabı dosyadır. Bu dosya olmadan, herhangi bir şekilde kayıt ve kayıtlara asla ulaşamazsınız. Dosyanın online mecrada birçok adedi ve kopyası mevcuttur. Bunlardan dilediğinizi seçebilirsiniz. İndireceğiniz dosyanın herhangi bir maliyeti yoktur. Sizlere tamamen ücretsiz bir şekilde sunulur.

Şimdi bu avantajlı ve oldukça konuşulan dosyadan, biraz daha bahsetmekte fayda var. Bu dosyaya online dünyada ‘tamamıyla bitmiş oyun dosyası’ da denilir. Grand Theft Auto’nun zor görevleriyle ve kilitli kısımlarıyla ilgilenmiyorsanız bu dosyayı indirin.

Böylece kilidi açılmış silahlar, arabalar, eşyalar ve bölümler sizi beklemiş olur. Tek tek başına birbirinden zor görevleri yerine getirip kilitler için uğraşmazsınız. Mission görevleri zaten çok zor görevlerdir. Genellikle bir iki mission görevinden sonra üçüncüde zorlanır ve bırakmak zorunda kalabilirsiniz.

Hâlbuki yapamadığınız bölümleri pas geçmek ve diğer bölümlere geçmek eğlencelidir. Dahası birbirinden lüks araçlarla ve silahlarla bir görevden diğerine geçmek sürükleyicidir. Belki daha sonra, geçemediğiniz bölümlere geri döner ve bitirirsiniz. Tüm bunlar için aşağıdaki indirme aşamalarını takip etmeniz önerilir.

GTA 5 Yüzde 100 Save Dosyası Sisteme Zarar Verir Mi?

Öncelikle GTA 5 yüzde 100 save nasıl yapılır cevaplamadan önce bir şey vardır. Bu da herkesçe merak edilen bir durumdur. Birçok birey save dosyasının, kendi bilgisayarlarına zarar vereceğinden korkuyor.

Daha doğrusu bu dosyanın, yarı bir fake dosya olduğunu düşünüyor.

Dosyanın virüslü olduğunu ve bilgisayarlarının dosya sistemine zarar vereceğini düşünüyor. Ayrıca dosyadaki sözde virüsün kişisel bilgilerini ele geçiren yazılım olduğunu düşünenler var.

Hâlbuki bütün bu ifadeler, oldukça yanlış ifadelerdir.

En azından mevcut kayıt dosyasının masum olduğu söylenebilir. Çünkü bu tür dosyaları her gün milyonlarca kişi indiriyor. Genellikle de hep aynı kayıt dosyaları oluyor. Bunun yanında eğer hala kuşkunuz varsa dosyanın virüs testinden geçmesini sağlayabilirsiniz.

Gta 5 Oyun Bitirme

Gta 5 Oyun Bitirme

GTA 5 Yüzde 100 Save Nasıl Yapılıyor?

Şu var ki GTA 5 yüzde 100 save nasıl yapılır ifadesinin cevabı basittir. Bazı işlemleri gerçekleştirmeniz halinde, sizde bu dosyayı elde edebilirsiniz. Daha önce de belirtildiği gibi save dosyasının sunulduğu birçok online mecra mevcuttur. Buralardan faydalanabilirsiniz.

GTA 5 Yüzde 100 save şu şekilde yapılıyor;

  • Görevlerin yerine getirildiği save dosyasını internetten herhangi bir ortamdan indirin.
  • Daha sonra ise PC’den ‘Belgelerim’ dosyasına tıklayın ve giriş yapın.
  • Burada ‘Rockstar Games’ isimli klasörü göreceksiniz buraya tıklayın.
  • Açılan klasördeki ‘GTA V’ klasörüne tıklayın. Burada da ‘Profiles’ isimli klasöre tıklayınız.
  • 1ADC4109 isminde bir klasörü göreceksiniz. Buraya daha önce indirdiğiniz dosyayı atın.
  • Dosyalama işlemi bu kadardır. Şimdi ise bütün dosyaları kapatın. Oyunu açın.
  • Oyunda bulunan ‘Load’ kısmından save olarak indirdiğiniz dosyayı açınız. İşlemler bu kadardır.

Eğer her şeyi doğru yaptıysanız, şu anda her şey aktif olmuş durumdadır. Herhangi bir bölüme hiç uğraşmadan giriş yapabilirsiniz. Ayrıca bu bölümlerde dilediğiniz silahlara anında ulaşabilirsiniz. İsterseniz de indirdiğiniz dosyayı silebilir ve her şeyin eski haline dönmesini sağlayabilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi*