Brawl Stars Apk Hilesi Nasıl Yapılır?

Brawl Stars Apk Hilesi Nasıl Yapılır

Brawl Stars Apk Hilesi Nasıl Yapılır

Brawl Stars Apk Hilesi Nasıl Yapılır

Brawl Stars Apk Hilesi 2020 !

Brawl Stars Apk Hilesi Nasıl Yapılır? Brawl Stars Apk Hilesi 2020 ! ve Brawl Stars Nasıl Bir Oyun? sorularının cevaplarına bir göz atalım.


“The Fighting Star” ve Supercell’in merakla beklenen aksiyon oyunu nihayet sahneye çıktı ve hayranlarla buluştu. Oyun genellikle gerçek zamanlı dövüşe dayanır, dikey olarak kullanılan telefonda karakterleri kontrol ederek rakibe vurmaya çalışacağız.


3v3 Battle Royale, arkadaşlarıyla kristaller ve yıldızlar toplamak, Brawl Ball ile rakibin hedefine topu almak ve takımınızı rakibin avcılarından koruyabilecek Heist modu gibi birçok ilginç oyun modu vardır. Toplanan karakterlerin karakter seviyesini artırarak yeni özelliklerin kilidini de açabilirsiniz.


Oyunu APK olarak buradan indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz


Brawl Stars Nasıl Bir Oyun?


Brawl Stars bir üçüncü şahıs yukarıdan aşağıya atıcılık oyunudur.İstediğiniz Brawler olarak katılabilir ve çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz. Bu etkinliklerde, her bir etkinlik türü için belirli bir hedefi tamamlamaya çalıştığınızda, diğer savaşçılarla karşılaşırsınız.


Kontroller


Dövüşçüyü hareket ettirmek için, sanal joystick’i değiştirmek için parmağınızı ekranın sol tarafına sürükleyin ve kavrama çubuğu joystick’i çekildiği yönde hareket ettirecektir. “Saldırı” oyun çubuğunu değiştirmek için parmağınızı ekranın sağ tarafına sürükleyin. Nişan almak için sürükleyin ve çekmek için bırakın. Alternatif olarak, “hızlı atış” saldırısı gerçekleştirmek için joystick’i tıklatabilirsiniz. Bu, Brawler’in otomatik olarak en yakın hedefe ateş etmesine neden olur veya hedeflerin hiçbiri menzil dahilinde değilse, Brawler en yakın hasarlı nesneye (oyuncu, güç kutusu vb.) Ateş eder.

Her savaşçının kendi güçlü süper yeteneği vardır. Süper düşman savaşçılar çekim ile suçlanıyor. Tamamen şarj edildiğinde, ekranın sağ tarafındaki “saldırı” kumanda kolunun altındaki sarı kumanda kolu ile kullanılabilir. Süper sonra joystick’in hedeflediği yönde çekim yapar. “Normal saldırı” oyun çubuğuna benzer şekilde, “süper” yi otomatik olarak en yakın hedefe başlatmak için “süper” oyun çubuğuna da dokunabilirsiniz. Boksörünüz devrilirse, Super’in maliyetleri kaybolmaz.

Ekrandaki kontrollerin konumu oyun ayarlarından ayarlanabilir. Brawler’in başının üstünde iki durum çubuğu görünür. En iyi savaşçıların ne kadar sağlık kaldığını gösterir. Savaşçı hasar gördüğünde sağlık durumu ortadan kalkar, Kavgacı’nın sağlığı sıfıra ulaşırsa Kavgacı ortadan kaldırılır. Brawler 3 saniye içinde saldırmaz veya incinmezse, sağlığı zaman geçtikçe iyileşir. Alt kısım, Brawler‘in saldırmaya hazırladığı saldırı sayısını gösterir. Çoğu avcı bir seferde üç saldırıya hazırlanabilir ve her saldırı tüm ağ bölümünü temizler. Saldırı zamanla otomatik olarak güncellenir.


Dövüş


Savaşa “Dövüş” sekmesinden başlayın. 7 ana oyun türü vardır: mücevher koparma, eşleştirme, iki oyunculu eşleştirme, soygun, dövüş topu, lütuf ve kuşatma. Her etkinliğin farklı bir ana hedefi vardır. Daha fazla bilgi için lütfen sayfalarına bakınız. Aynı anda 6 adede kadar farklı etkinlik etkinleştirilebilir. Etkinlik dönemi için bu dönem bir sonraki turdan önceki zamanı gösterir. Bu süreye ulaşıldıktan sonra yeni bir etkinlik başlar ve etkinlik alanına dokunarak 10 ücretsiz simge isteyebilirsiniz.


Oynamak için, token kütüphanesinden dövüş kartını yükseltmek için jeton alabilirsiniz. Jeton kütüphanesi bir seferde 200 jeton alabilir ve 24 saatte bir 20 jeton ekleyebilir, limit 200’dür. Bankadaki tüm jetonları kazanırsanız, daha sonra daha fazla kazanabilirsiniz. Düzenli aktivitelere ek olarak, her hafta sonu dördüncü aktivite alanında özel etkinlikler düzenlenmektedir. Sıralanmayacaklar, bu nedenle bu etkinliklerde kazanmak veya kaybetmek o kişinin kupa sayısını etkilemez. Bu yarışmalar birçok token sağlar. Özel etkinlikler büyük oyunlar, robot gürlemesi veya patron dövüşü olabilir.


 

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
  • Oyuncum Admin1 ay önce
    • DENEME YAZI

Sıradaki içerik:

Brawl Stars Elmas Hilesi Nasıl Yapılır?

Makale gönderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478