Among Us Nedir? Among Us Nasıl Oynanır?

50 Gösterim
0

 

Among Us Nedir? Among Us Nasıl Oynanır?

Among Us Nedir? Among Us Nasıl Oynanır?

Among Us Nedir?

  • Online video oyunları 2018’de piyasaya sürülse de son zamanlarda popülerlikleri arttı.
  • İyi bir cinayet gizemini kim sevmez? Bugünlerde hepimiz sosyal etkileşimden uzaktayken, arkadaşlarınızla ve ailenizle iletişim halinde kalmak için bir hayatta kalma oyununda onlara ihanet etmekten daha iyi ne olabilir?
  • En azından InnerSloth‘un Hakkımızda kitabının ortasında. sütun. Oyun 2018’de piyasaya sürüldü ve PC veya mobil cihazlarda indirilip oynanabilir, ancak salgın son birkaç ayda daha fazla oyuncunun ilgisini çekti. Popüler oyuncular da Twitch ve diğer sitelerde yayınladı ve bu da daha fazla dikkat çekti.
  • Yani oyun oynamak istiyorsanız, bilmeniz gerekenler:

Among Us oyunu nasıl oynanır?

  • Her oyunda 4 ila 10 oyuncu (ne kadar çoksa o kadar iyi) yer alabilir ve ikisi uzay gemisinde ve biri gezegende olmak üzere uzayda yer alan 3 farklı oyun haritası vardır. Her oyuncu uzay gemisinde bir mürettebat üyesidir, ancak dolandırıcının asıl amacı herkesi keşfetmeden önce herkesi öldürmektir. Görevi tamamlarlarsa veya holiganların kim olduğunu anlarlar ve onları dışarı atarlarsa oyunu kazanabilirler. Dolandırıcı teknedeki herkesi öldürürse kazanabilir.
  • Oyun sırasında, sahtekarlar kurban aradığında, mürettebat gemide görevleri yerine getirecek. Mürettebat üyesi öldürüldükten sonra başka bir üye cesedi bulursa, cesedi ihbar edip gemideki tüm insanlar arasında görüşme yapabilir. Eğlence (ve hile) başladığında, kimin yakınlarda olduğu ve kimin neyi izlediği sorusudur. Bu, hangi arkadaşlarınızın ve ailenizin en iyi yalan söylediğini bildiğiniz kısım olabilir. Oyun içi sohbet yoluyla iletişim kurun.
  • Toplantıdan sonra ekip bir oyuncuya oy vermeyi seçebilir veya oylama turunu atlayabilir.Herkes, görevi tamamlamak (veya diğer mürettebat üyelerini öldürmek) için uzay aracına geri döner ve sonra devam eder. Oyuncu, dolandırıcının kim olduğunu bildiğinden şüphelenirse, bir acil durum toplantısıda yapabilir.

Among Us Nasıl oynanır?

  • Among us çevrimiçi oynanır, bu nedenle İnternet erişimine veya bir veri planına ihtiyacınız olacak. Oyuncular oyunu cep telefonlarına ücretsiz olarak indirebilir veya oyunu Steam‘den PC’de oynamak için indirmek için 5 $ (Dh18.3) ödeyebilirler.
  • Oyuncular, arkadaşlarıyla kendi özel oyunlarına ev sahipliği yapabilir veya yabancılarla çevrimiçi oyunlara katılabilir.
  • Bir oyunda en fazla 10 oyuncu varsa, oyunu en fazla 3 dolandırıcıya sahip olacak şekilde özelleştirebileceğiniz de unutulmamalıdır – bu, onları hızla daha önemli hale getirir. Dikkat edilmesi gereken diğer şeyler: Yalancı, oyunu atlayabilen bir oyuncudur (temelde delikten hızla geçebilir). Bu nedenle geminin haritasını bilmek önemlidir.
  • Bir yalancıysanız, mürettebatı öldürdükten sonra, havalandırma deliğine atlayabilir ve ardından hızla geminin başka bir yerine geçebilirsiniz. Ancak, diğer oyuncular buna şahit olursa, onlar da sizin bir sahtekar olduğunuzu bileceklerdir.
  • Dolandırıcılara ayrıca takım arkadaşı gibi davranmak ve gemileri sabote etmek (oksijeni kesmek veya ışıkları kapatmak gibi) gibi yanlış görevler de verildi.
  • Bu, mürettebatın aniden onarım için belirli bir alana koşması gerekeceği anlamına gelir (bazen bu, öldürülmüş bir ortam olabilir). Oksijeni azaltmak gibi büyük sabotaj faaliyetleri için bir zaman sınırı vardır Oyuncu oksijeni zamanında onaramazsa, herkes ölecek ve yalancı kazanacaktır.
  • Oyuncu öldükten veya oy verdikten sonra, gemideki herkesi görebilecekleri ve duvarlardan geçebilecekleri hayalet olurlar. Ancak hayaletler de görevlerine devam edebilir ve bunu yapmak zorundadır, çünkü görev tamamlandığında hayalet takımlarının oyunu kazanmasına yardımcı olabilir. Benzer şekilde, öldüklerinde, oyunda hala kimseyle iletişim kuramazlar, ancak ölen diğer oyuncularla sohbet edebilirler.

Neden bu kadar popüler?

  • Oyun 10 oyuncuya kadar izin verdiği için tur sadece 10 ila 15 dakika sürer. Daha da iyisi, oyunun anlaşılması kolaydır ve fazla beceri gerektirmez. Daha önce de belirttiğimiz gibi among us oyun sırasında canlı yayın yapan oyuncular sayesinde birdenbire insanların dikkatini çekti. İnsanların dolandırıcıların tepkisini tahmin etmeye (ve bazen hata yapmaya) çalışmasını veya sahtekarlık hakkında korkunç yalanlar söylemesini izlemek ilginç.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi*